Heli

Ihanaa, että löysit sivuni!

Etsit varmaankin valokuvaajaa ikuistamaan sulle tärkeän hetken tai ajankohdan. Ehkä haluat tallentaa jotain ihanaa ja sulle rakasta. Olet ihan oikeassa paikassa ja suosittelenkin katsomaan galleriasta portfolioni, jotta tiedät mitä teen. Mutta ennenkuin menet voisin sanoa muutaman sanan itsestäni.

Olen äiti kolmelle lapselle, puoliso miehelle jota ilman en tässä olisi, sairaanhoitaja psykiatrisessa sairaalassa… mutta myös ystävä, sisko, wannabe joogi ja ennenkaikkea intohimoinen valokuvaaja.

Valokuvat ovat olleet lähellä sydäntä niin kauan kuin ikinä muistan. Mulla on hyllyssä Photography yearbook vuodelta 1984, koska ennen nettiä kuvia katseltiin kirjoista ja lehdistä. Mun mielestä ”Maailman ihanin tyttö” on kaunein valokuvakirja mitä olen koskaan nähnyt. Ennen kaikkea mä uskon valokuvan parantavaan kykyyn.

Mulle valokuvauksessa ei ole koskaan kyse viimeisimmästä kalustosta tai täydellisistä pikseleistä. Valokuvia ei myöskään pelkästään oteta, ne luodaan ja tunnetaan. Kuvaan luonnonvalolla sen monimuotoisuuden vuoksi. Siinä on toki omat haasteensa etenkin talviaikaan, joten tämä on hyvä huomioida kuvausta varatessa.

Mitä mä sitten mieluiten kuvaan? Aika paljon kaikkea. Häät, perheet, newbornit… ja lifestyle! Oikeasti kuvaan kaikkea innolla. Tyylillisesti tykkään ottaa enemmän dokumentaarisia kuvia kuin tarkasti poseerattuja, mutta en näe niitä varsinaisesti toisiaan poissulkevina asioina.

Ensimmäisen järjestelmäkameran sain kymmenen vuotta sitten, mutta kuten usein meille äideille käy, niin minäkin hukuin osittain sinne äitimyytin alle ja valokuvaus jäi. Asiaa riittävän kauan harmiteltuani tartuin tuumasta toimeen ja olen opiskellut valokuvausta Heli Mielosen opissa perheeni tuella, ollakseni nyt tässä, tarjoamassa sinulle kuvitettuja muistoja ❤


Mutta hei, sun vuoro, jos tuntuu että olisin oikea valokuvaaja sulle niin otathan yhteyttä.

Rakkauteni

Tärkeimmät asiat ovat pieniä

X