Hinnasto

H

HINNASTO SIVU MUOKKAUKSESSA. Aika on meidän arvokkain omaisuus sekä sen mukanaan tuomat muistot. On paljon hetkiä joihin me toivoisimme voivamme palata. Hetkiä joita haluaisimme tuntea uudestaan. Valokuvat ovat väylä palata niihin hetkiin, joita et halua unohtaa. Valokuvat ovat sijoitus joita en usko kenenkään koskaan katuneen.

Mun palvelu koostuu kuvausmaksusta sekä erikseen ostettavista kuvatiedostoista ja kuvatuotteista. Kuvausmaksu on 100-150€ ja se sisältää koko kuvauskokemuksen. Se varaa paikan kalenteriini, pääset valmistautumaan kuvaukseen mun kanssa (voidaan soittaa, tavata, viestitellä), saat kuvausoppaan auttamaan sua valmistautumaan kuvaukseen, varaan studiolle pientä virvoiketta, kuvauksen jälkeen saat nähtävillä yhden kuvan maistiaisiksi ja n. päivää ennen gallerianne valmistumista saat nähtäväksi videon valokuvistanne. Seuraavana päivänä saat linkin kauniiseen salasanasuojattuun galleriaan, josta pääset valitsemaan toivomanne kuvat. Kuvien toimituksen jälkeen olen myös käytettävissäsi ja autan valitsemaan teille oikeat kuvat ja kuvatuotteet.

Kuvatuotteet ja digitaaliset kuvatiedostot ostetaan erikseen erillisen hinnaston mukaan.

Newbornkuvaus studiolla valokuvaaja kouvola

Newborn kuvaus

Hei miten ihania aikoja teillä eletään! Odotetaan uutta perheenjäsentä kenties ensimmäistä kertaa. Edessä on hetkiä, jotka vaikuttavat meihin syvästi. Nämä ovat niitä hetkiä joita haluaa vaalia ikuisesti.

Vauvakuvauksessa on tiettyä herkkyyttä ja ymmärrystä siitä miten nopeasti nämä ensimmäiset päivät menevät ohi. Galleria valmistuu parissa viikossa ja jo tässä ajassa vauva tuntuu kasvaneen huimasti sekä itse vanhempana.

Kuvat pääsevät oikeuksiinsa laadukkailla fine art papereilla ja gallerian valmistuttua autan sinua mielelläni valitsemaan teille sopivat tuotteet koristamaan kotianne.

Kuvausmaksu 150€

vauvakuvaus kouvolassa studiolla

Sun uusin rakkaus

Kaunis odottava äiti studiokuvissa valokuvaus Kouvola

Ihanin muotokuvaus sulle - vauvakuvaus, lapsikuvaus, odotusajankuvaus

Tämä kuvaus taipuu moneksi. Tämä kuvaus on sulle upein äiti joka haluat itsestäsi odotusajan kuvat muistoksi. Sulle joka haluat tulla kuviin sun lasten kanssa baby aikana muistaaksesi vauvavuoden.

Tämä kuvaus on sulle joka haluat muistaa jonkun sulle tärkeän hetken tai ajanjakson sun elämästä.

Kuvausmaksu 100€

Sun kuvauskokemus

Vaivaton elämys

Varauksesta lähtien olen sun käytettävissä. Ennen kuvausta saat valmistautumisoppaan. Kuvauksessa mä huolehdin vauvasta ja te pääsette nauttimaan teille varattuja virvokkeita. Kuvauksen jälkeen mä lähetän teille yhden kuvan maistiaisiksi ja ennen valmista kuvagalleriaa te saatte nähtäväksenne tunteikkaan videon kuvistanne, jota voitte jakaa sukulaisille ja ystäville. Kauniista salasanasuojatusta nettigalleriasta pääsette valitsemaan toivomanne kuvat ja mä mielelläni autan teitä suunnittelemaan kuvatuotteita kotiinne.

Kuvauksen lisäksi

+ valintanne mukaan

koko kuvagalleria 50+ kuvaa 300€

15 digitaalista valokuvaa 200€

8 digitaalista valokuvaa 150€

3 digitaalista valokuvaa 90€


Koko gallerian ostaneet saavat valita yhden 13x18cm fine art printin toivomastaan kuvasta. Esittelen kuvatuotevalikoiman tavatessamme.

Huomaathan, että laskun voit maksaa 1-4 osassa.Fine Art

Taidetta kotiin

Kuvat heräävät eloon teidän arjessa, ei tietokoneen uumenissa. Kauneimmat laadukkaat taidekuvat saat kauttani kotiin toimitettuna.

1 kpl 10x15cm 25€
5 kpl 10x15cm 80€
10 kpl 10x15cm 120€

1 kpl 13x18cm 30€
5 kpl 13x18cm 100€
10 kpl 13x18cm 160€

30x40 cm 70€

Kysy lisää! Mahdollisuudet ovat lähes rajattomat.

Luodaan yhdessä taikaa!

X