K

Kuvauksen hinta koostuu kuvausmaksusta sekä erikseen ostettavista kuvatiedostoista. Kuvausmaksu itsessään ei sisällä digikuvia tai kuvatuotteita. Kuvausmaksusta saat laskun ajanvarauksen yhteydessä.

Kuvauksen jälkeen lähetän teille sähköpostitse linkin kauniiseen salasanasuojattuun nettigalleriaan, josta pääsette valitsemaan toivomanne kuvat. Saatte kuviinne täyden käyttöoikeuden.

Hinnasto voimassa 1.4.2022 alkaen ja sitä ennen tehdyt varaukset ja varauksiin johtaneet kyselyt vanhan hinnaston mukaan. Perhekuvat sisältävät kuvaajan matkakulut. Muissa kuvauksissa tiedustele asiaa.

Newbornkuvaus studiolla valokuvaaja kouvola

Newborn kuvausmaksu 200€

Hei miten ihania aikoja teillä eletään! Odotetaan uutta perheenjäsentä kenties ensimmäistä kertaa. Edessä on hetkiä, jotka vaikuttavat meihin syvästi. Nämä ovat niitä hetkiä joita haluaa vaalia ikuisesti.

Vauvakuvauksessa on tiettyä sielukkuutta ja ymmärrystä siitä miten nopeasti nämä ensimmäiset päivät menevät ohi. Galleria valmistuu kolmessa viikossa ja jo tässä ajassa vauva tuntuu kasvaneen huimasti sekä itse vanhempana.

Raskauskuvaus - valmistujaiskuvaus - lapsikuvaus kuvausmaksu 150€

Tämä kuvaus taipuu moneksi. Tämä kuvaus on sulle upein äiti joka haluat itsestäsi odotusajan kuvat muistoksi. Sulle joka haluat tulla kuviin sun lasten kanssa baby aikana muistaaksesi vauvavuoden.

Tämä kuvaus on sulle joka haluat muistaa jonkun sulle tärkeän hetken tai ajanjakson sun elämästä.

Odotus- sekä newborn kuvapaketin kuvausmaksu 300€.

Perhekuvaus kesä 2022 550€

Kesän 2022 perhekuvaukset sisältävät koko gallerian n. 70 kuvaa. Tämä kattaa valmistautumisohjeet sekä matkakulut. Kuvaukset toteutetaan lähtökohtaisesti ilta-aikaan miljöössä. Toisaalta jos perheeseen kuuluu aamuvirkkuja niin myös aamukuvaukset voivat tulla kyseeseen. Kuvauslokaatio sovitaan yhdessä.

vauvakuvaus kouvolassa studiolla

Sun uusin rakkaus

Boudoir- self love kuvausmaksu 150€

Intiimi, vapauttava, voimauttava, tunteikas...

Mahdollisuus sulle nähdä miten upea oot. Kuvaus järjestetään sopimuksen mukaan studiolla, tehtaalla tai vaikka sun kotona. Kaikki kuvauksessa suunnitellaan yhdessä sun kanssa. Kuvaukseen käytetään n. 1h ja voit varata toisen asukokonaisuuden mukaan. Vaatteet tai niiden vähyys ei ole kuvauksen ydin vaan se missä sun on hyvä olla ja miten haluat tulla nähdyksi.

Parikuvaus - kihlakuvaus kuvausmaksu 200€

Tämä kuvaus on täydellinen sekä arkisiin hetkiin että virallisempiin kuviin puolison kanssa. Sopii myös rentoihin hääpotretteihin.

Sun kuvauskokemus

Vaivaton elämys

Varauksesta lähtien olen sun käytettävissä. Missään vaiheessa en jätä sua yksin. Mä oon viestin päässä sähköpostissa tai somessa. Kameran edessäkään sä et tunne olevasi yksin, mä oon sun kanssa, kannustan ja ohjaan.

Pyrin siihen, että kokemus on sulle mahdollisimman helppo.

Kuvauksen lisäksi

+ valintanne mukaan

Kuvatiedostot

15 kuvatiedostoa 250€
25 kuvatiedostoa 350€
koko galleria 450€

Fine Art

Taidetta kotiin

Kuvat heräävät eloon teidän arjessa, ei tietokoneen uumenissa. Kauneimmat laadukkaat taidekuvat saat kauttani kotiin toimitettuna.

5 kpl 10x15cm 80€
10 kpl 10x15cm 120€

1 kpl 13x18cm 30€
5 kpl 13x18cm 100€
10 kpl 13x18cm 160€

30x40 cm 70€

Kysy lisää! Mahdollisuudet ovat lähes rajattomat.

Luodaan yhdessä taikaa!

X