H

HINNASTO SIVU MUOKKAUKSESSA. Aika on meidän arvokkain omaisuus sekä sen mukanaan tuomat muistot. On paljon hetkiä joihin me toivoisimme voivamme palata. Hetkiä joita haluaisimme tuntea uudestaan. Valokuvat ovat väylä palata niihin hetkiin, joita et halua unohtaa. Valokuvat ovat sijoitus joita en usko kenenkään koskaan katuneen.

Hinnasto voimassa 27.9.2021 alkaen ja sitä ennen tehdyt varaukset ja varauksiin johtaneet kyselyt vanhan hinnaston mukaan.

Boudoir- self love alk. 450€

Intiimi, vapauttava, voimauttava, tunteikas...

Mahdollisuus sulle nähdä miten upea oot. Kuvaus järjestetään sopimuksen mukaan studiolla, tehtaalla tai vaikka sun kotona. Kaikki kuvauksessa suunnitellaan yhdessä sun kanssa. Kuvaukseen käytetään 1-2h ja voit varata toisen asukokonaisuuden mukaan. Vaatteet tai niiden vähyys ei ole kuvauksen ydin vaan se missä sun on hyvä olla ja miten haluat tulla nähdyksi.

Kuvaus sisältää 20 täysikokoista kuvatiedostoa alk. 450€. Mahdollisuus ostaa lisäkuvia 25€/kpl tai koko gallerian lunastus tarjouksen perusteella.

Newbornkuvaus studiolla valokuvaaja kouvola

Newborn kuvaus 550€

Hei miten ihania aikoja teillä eletään! Odotetaan uutta perheenjäsentä kenties ensimmäistä kertaa. Edessä on hetkiä, jotka vaikuttavat meihin syvästi. Nämä ovat niitä hetkiä joita haluaa vaalia ikuisesti.

Vauvakuvauksessa on tiettyä sielukkuutta ja ymmärrystä siitä miten nopeasti nämä ensimmäiset päivät menevät ohi. Galleria valmistuu kolmessa viikossa ja jo tässä ajassa vauva tuntuu kasvaneen huimasti sekä itse vanhempana.

Galleria ei koostu 40 samanlaisesta kuvasta, vaan kuvista, joista jokainen tuntuu aarteelta. Lopullinen galleria +40 kuvaa.

vauvakuvaus kouvolassa studiolla

Sun uusin rakkaus

Kaunis odottava äiti studiokuvissa valokuvaus Kouvola

Motherhood - odotusaika 450€

Tämä kuvaus taipuu moneksi. Tämä kuvaus on sulle upein äiti joka haluat itsestäsi odotusajan kuvat muistoksi. Sulle joka haluat tulla kuviin sun lasten kanssa baby aikana muistaaksesi vauvavuoden.

Tämä kuvaus on sulle joka haluat muistaa jonkun sulle tärkeän hetken tai ajanjakson sun elämästä.

Sisältää 40+ kallisarvoista kuvaa.

Sun kuvauskokemus

Vaivaton elämys

Varauksesta lähtien olen sun käytettävissä. Missään vaiheessa en jätä sua yksin. Mä oon viestin päässä sähköpostissa tai somessa. Kameran edessäkään sä et tunne olevasi yksin, mä oon sun kanssa, kannustan ja ohjaan.

Pyrin siihen, että kokemus on sulle mahdollisimman helppo.

Kuvauksen lisäksi

+ valintanne mukaan

Syksyllä 2021 studiolle saapuvat laadukkaat käsintehdyt Fine art albumit saataville. Albumeissa kuvat pääsevät oikeuksiinsa eikä sinun tarvitse huolehtia mistään, ellet halua. Mä teen ja tilaan sun albumin ja toimitan sinulle.

Kysy lisää.

Fine Art

Taidetta kotiin

Kuvat heräävät eloon teidän arjessa, ei tietokoneen uumenissa. Kauneimmat laadukkaat taidekuvat saat kauttani kotiin toimitettuna.

5 kpl 10x15cm 80€
10 kpl 10x15cm 120€

1 kpl 13x18cm 30€
5 kpl 13x18cm 100€
10 kpl 13x18cm 160€

30x40 cm 70€

Kysy lisää! Mahdollisuudet ovat lähes rajattomat.

Luodaan yhdessä taikaa!

X