Kysyttyä

Hei mä oon sua varten, joten vastaan ihan tosi mielelläni mihin vaan kysymykseen, mutta tässä muutamia vastauksia yleisimpiin .

Kuvauksen varaaminen
Tällä hetkellä kuvaus varataan suoraan minulta joko sähköpostilla, puhelimitse, instagramin tai facebookin kautta. Oikeastaan mikä sopii sinulle parhaiten. Varmin tapa tavoittaa on kuitenkin sähköposti ja vastaan ihan aina 24h kuluessa, joten tsekkaa myös roskaposti jos et ole kuullut minusta.

Newborn kuvaus varataan 2-3 kk ennen laskettua aikaa, jolloin varmistetaan teidän perheelle paikka mun kalenteriin. Aina voit toki kysyä kuvausta vaikka vauva olisi jo syntynyt.

Kuvauksen maksaminen
Kuvausmaksusta saat laskun varauksen yhteydessä. Kuvatiedostot ja kuvatuotteet maksetaan erikseen laskulla tilausten yhteydessä. Kuvauksen voi tarpeen mukaan maksaa muutamassa erässä korottomasti. Ota rohkeasti yhteyttä niin suunnitellaan teille oma maksusuunnitelma.

Galleria
Kuvapaketteja on erikokoisia teidän tarpeisiinne, josta voitte valita teille sopivan tai vaihtoehtoisesti ostaa koko gallerian. Newborn- ja perhekuvaus galleriat sisältävät + 70 kuvaa. Vauvakuvaus ja odostuskuvaus n. 50 kuvaa. Saat sähköpostiisi linkin salasanasuojattuun galleriaanne n. kaksi viikkoa kuvauksen jälkeen.

What to wear? Ikuinen vaatekriisi. 
Maanläheiset neutraalit sävyt toimivat hyvin. Kaiken ei myöskään tarvitse olla valkoista, mutta pimeänä vuodenaikana suosittelen sitä sen valoa heijastavan ominaisuuden vuoksi. Räikeimmät printit ja värit eivät välttämättä ole paras vaihtoehto. Myös suuria logoja kannattaa välttää. Mä tosi mielelläni autan sua tässä ja vaihdan sun kanssa ajatuksia aiheeseen liittyen. Pistä viestiä.

Mitä jos jännittää? 
Hei, niin jännittää muakin. Jännitetään yhdessä, se on mukavampaa niin.

Mutta jos lapset kiukuttelevat? 
Ei haittaa! Kiukuttelevat aikuiset on paljon pahempia. Lapset osaavat olla söpöjä jopa kiukutellessaan. Sen sijaan meidän aikuisten ilmeet usein kärsivät kun yritämme saada lapsen mukautumaan toiveisiimme. Eli hymyä huuleen ja lapsi kainaloon, ehkä hänkin siitä rauhoittuu. Usein jälkikäteen kuulen, että lapset muistelevat kuvauskokemusta innolla.

Voiko sulle esittää toiveita? 
Tottakai voi! Mutta jos koen ettei toivomasi asia istu omaan tapaani, eikä täten tuo sulle parasta lopputulosta, joudun sen sanomaan. Toivonkin, että tutustut tyyliini ja mietit ollaanko me ”match”. Jos ollaan, voit olla varma että teen kaikkeni teidän kuvien eteen. ”Ihan kiva” ei ole koskaan vaihtoehto.

X