Kysyttyä

Hei mä oon sua varten, joten vastaan ihan tosi mielelläni mihin vaan kysymykseen, mutta tässä muutamia vastauksia yleisimpiin .

Kuvauksen varaaminen
Tällä hetkellä kuvaus varataan suoraan minulta joko sähköpostilla, puhelimitse, instagramin tai facebookin kautta. Oikeastaan mikä sopii sinulle parhaiten. Varmin tapa tavoittaa on kuitenkin sähköposti ja vastaan ihan aina 48h kuluessa, joten tsekkaa myös roskaposti jos et ole kuullut minusta.

Newborn kuvaus varataan 2-3 kk ennen laskettua aikaa, jolloin varmistetaan teidän perheelle paikka mun kalenteriin. Aina voit toki kysyä kuvausta vaikka vauva olisi jo syntynyt.

Kuvauksen maksaminen
Saat laskun varauksen yhteydessä. Kuvatuotteet maksetaan erikseen laskulla tilausten yhteydessä. Kuvauksen voi tarpeen mukaan maksaa muutamassa erässä korottomasti. Ota rohkeasti yhteyttä niin suunnitellaan teille oma maksusuunnitelma. Kuvausta ennen kuitenkin vähintään 150€ ja loput sovitusti.

Galleria
Tyylillisesti dokumentaariset kuvaukset kuten newborn – ja perhekuvat sisältävät 40+ kuvaa ja kaikki kuvat sisältyvät hintaan. Motherhood ja parikuvaukset koostuvat 30-40 kuvasta ja boudoir kuvauksen kuva määrään pystyy itse vaikuttamaan tarpeen mukaan. Kaikki galleriat toimitetaan kauniissa salasanasuojatussa online-galleriassa n. 3-4 viikkoa kuvauksen jälkeen.

What to wear? Ikuinen vaatekriisi. 
Maanläheiset neutraalit sävyt toimivat hyvin. Kaiken ei myöskään tarvitse olla valkoista, mutta pimeänä vuodenaikana suosittelen sitä sen valoa heijastavan ominaisuuden vuoksi. Räikeimmät printit ja värit eivät välttämättä ole paras vaihtoehto. Myös suuria logoja kannattaa välttää. Mä tosi mielelläni autan sua tässä ja vaihdan sun kanssa ajatuksia aiheeseen liittyen. Pistä viestiä.

Mitä jos jännittää? 
Hei, niin jännittää muakin. Jännitetään yhdessä, se on mukavampaa niin.

Mutta jos lapset kiukuttelevat? 
Ei haittaa! Kiukuttelevat aikuiset on paljon pahempia. Lapset osaavat olla söpöjä jopa kiukutellessaan. Sen sijaan meidän aikuisten ilmeet usein kärsivät kun yritämme saada lapsen mukautumaan toiveisiimme. Empaattiset, huumorintajuiset vanhemmat ovat kuvien ydin, tällä tavoin lapsikin parhaiten rauhoittuu. Usein jälkikäteen kuulen, että lapset muistelevat kuvauskokemusta innolla.

Voiko sulle esittää toiveita? 
Tottakai voi! Mutta jos koen ettei toivomasi asia istu omaan tapaani, eikä täten tuo sulle parasta lopputulosta, joudun sen sanomaan. Toivonkin, että tutustut tyyliini ja mietit ollaanko me ”match”. Jos ollaan, voit olla varma että teen kaikkeni teidän kuvien eteen. ”Ihan kiva” ei ole koskaan vaihtoehto.

X